Denne opskrift er fra Magasinet MAD! Og du finder den originale opskrift HER, men jeg har som altid lavet op på den :D Den er vist ikke så vietnamesisk mere ;-)
Ca 4 personer
250 g kyllingefileter
En sjat olivenolie
salt
3 store gulerødder
1/2 hvidkål
1 bundt forårsløg
1,5 liter kogende vand
Til servering:
½ dl peanuts
1 bundt frisk persille, hakket
Sød chilisauce
Tilbehør:
4 dl jasminris
Kog risene efter anvisningen på pakken.
Skræl gulerødder og skær hvidkål i super tynde strimler. Jeg bruger en julienneskræller til gulerødderne, men du kan også bare bruge en kniv.
Rens forårsløgene, og skær dem i tynde skiver på skrå.
Kom ovenstående i det kogende vand i 3 minutter og skyl herefter under koldt vand og lad det dryppe af i en sigte.
Anret grøntsagerne og kylling oven på risene.
Drys med hakkede peanuts og hakket persille.
Server med chilisauce.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar