Jeg har to fortrukne måder og her kommer opskriften på en af dem.
Mørbrad a la Italy :)
...Eller bare mørbrad fyldt med tomat, basilikum og frisk mozzerella. Serveret med frisk pasta og hvidløgs-ostebrød (som i får opskriften på en anden dag).
1 svinemørbrad
3-400 g. cherrytomater
1 stor potte frisk basilikum
Olivenolie
Salt & peber
1 pk frisk pasta
2 poser frisk mozzerella
Hvidløgsbrød som tilbehør
Mørbraden pudses fri for fedt og sener. Den skæres op, så den danner en stor lomme.
Fyld mørbraden med blandingen og luk den sammen med kødnåle eller bind madsnor omkring.
Mørbraden brunes, på alle sider, i olivenolie, på en stor pande og steger videre ved medium varme i ca. 15-20 minutter. Husk at vende kødet undervejs.
Kødet tages af varmen og hviler på et spækbræt i 5 minutter.
Imens kødet steger, skæres resten af tomaterne i både og resten af mozzerellaen i tern. Blandes i en skål, sammen med basilikum og lidt olivenolie.
Pastaen koges efter anvisningen og blandes med "salaten".
Fjern kødnåle/snor, skær mørbraden i tykke skiver. Anret på en stor tallerken sammen med pasta og hvidløgsbrød.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar