...Eller bare en hurtig lækker aftensmad...
Jeg klør stadig på med "Meal in a jar"-konceptet, som jeg skrev om HER. Dog bliver det meget ved de samme hurtige retter, da mit overskud ikke er så stort i øjeblikket.
En af de retter som jeg spiser minimum en gang om ugen er denne pastaret:
Ingredienser (4-5 stk. 0,5 liters jars):
1 pk frisk pasta
1 lille bakke cherrytomater
1 pk frisk mozzerella
1 bk salatblade
1 bk frisk basilikum
1 pk Serrano/Parma-skinke
Lidt olivenolie
Et drys salt
Fremgangsmåde:
Pastaen koges som anvist på pakken og skylles herefter med rigeligt vand.
Mozzerella og Serranoskinke skæres i mundrette bidder.
Tomaterne, salat og basikilum skylles grundigt og afdrypper i en sigte.
Hvis retten skal serveres her og nu, så blandes det hele sammen i en stor skål. Dryp med lidt olivenolie og drys med lidt salt.
Hvis du skal lave "Meal in a jar" opbygges retten således:
Ingen kommentarer:
Send en kommentar