Opskrifter på mad og kager. Især kager. Mange kager. Jeg elsker at bage og lave mad, men hader når det kikser. Her vil jeg samle alle mine ynglingsopskrifter, samlet ind fra andre blogs, hjemmesider, bøger osv. Dog med lidt småændringer, da jeg har meget svært ved at holde mig 100% til en opskrift og også er lidt kræsen.

søndag den 19. januar 2014

...Og julen varer lige til påske...


Nej det ' ikke sandt og jeg nåede faktisk at lave julesmåkager og brunkager INDEN juleaften. Jeg fik bare ikke dekoreret og pyntet som planlagt.. Nåh ja og heller ikke taget billeder og smidt opskriften på bloggen.
...Men opskriften skal i da bestemt ikke snydes for. Småkagerne blev super gode og holdt sig friske længe. Brunkagerne var bare Dr. Oetkers opskrift og var ret triste, så det bliver i skånet for :)

Jeg blev inspireret af disse billeder på Pinterest.

http://thebearfootbaker.com

www.inkatrinaskitchen.com
http://salttree.net/2012/10/swirled-sugar-cookies.html/
http://salttree.net
Opskriften på de gode småkager, som man forøvrigt kan variere i det uendelige, kommer fra www.inkatrinaskitchen.com og jeg ændrede overhovedet ikke på opskriften denne gang, så derfor syntes jeg at du skal kigge forbi hendes site. Det direkte link til opskriften finder du under billedet med de udekoreret småkager ;o)





Ingen kommentarer:

Send en kommentar